Tom Jones en Son Mieux naar Royal Park Live

Het programma van Royal Park Live is vandaag uitgebreid met de aankondiging van Tom Jones en Son Mieux. Op 10 juli geeft de 83-jarige Tom Jones een optreden in de tuin van Paleis Soestdijk, op zaterdag 13 juli treedt Son Mieux op. Het is dit jaar de zevende editie van de jaarlijks terugkerende concertserie op Paleis Soestdijk. De kaartverkoop van deze concerten start aanstaande vrijdag 8 maart om 10:00 uur via www.royalparklive.nl.

Met zijn wiegende heupen en een dijk van een stem schrijft Sir Tom Jones in de jaren ‘60 zijn naam met hoofdletters in de muziekgeschiedenis. In zijn lange carrière scoorde de Britse zanger verschillende wereldhits, met onder andere ‘It’s Not Unusual’, ‘She’s A Lady’, ‘Delilah’, ‘I’ll Never Fall In Love Again’ en ‘Sex Bomb’. In 2021 bracht Tom Jones zijn 41e studio-album ‘Surrounded by Time’ uit en is een graag gezien jurylid bij tv-programma The Voice UK. Tom Jones stond vorig jaar voor het laatst op Nederlandse bodem met een concert op North Sea Jazz.

De stijlvolle band Son Mieux is met zomerhits als ‘Multicolor’, ‘Tell Me More’ en de recente powerballad ‘Tonight’ niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Er zit geen rem op deze groep gepassioneerde Hagenezen, bewezen ze onder andere met twee uitverkochte concerten in AFAS Live en de aankondiging van twee concerten in de Ziggo Dome voor volgend jaar.

Eerder werden al concerten van Floor Jansen, Racoon, Passenger, Acda en de Munnik, Karsu en Bee Gees Forever aangekondigd.

Royal Park Live vindt plaats in Baarn op het landgoed van Paleis Soestdijk. In voorgaande jaren gaven onder meer Eros Ramazzotti, Ludovico Einaudi, Sting, Beth Hart, Jack Johnson, Gregory Porter, Elvis Costello, Damien Rice, Jamie Cullum, CHIC & Nile Rodgers en Van Morrison uitverkochte concerten. De koninklijke residentie Paleis Soestdijk stamt uit 1674 en is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prinses Juliana en Prins Bernhard. Sinds december 2017 is het landgoed van Paleis Soestdijk in eigendom van de MeyerBergman Erfgoed Groep en wordt herontwikkeld tot een inspirerend platform en podium voor innovatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *