Aanbieding!

Coldplay Special

Oorspronkelijke prijs was: € 11,95.Huidige prijs is: € 9,95.

Gemaakt van 100 % gerecycled papier!

Nooit eerder verscheen er een Nederlandse special van de grootste band van dit moment. Een dikke special die volledig is gewijd aan COLDPLAY!

De band is bescheiden maar de cijfers zeggen alles: Coldplay is één van de grootste bands ter wereld. De waanzinnige concerten die de Engelse groep afgelopen zomer in de Johan Cruyff Arena in Amsterdam gaf, waren daar het klinkklare bewijs van. Natuurlijk was SOUNDZ erbij en dat is te lezen en te zien in de eerste Nederlandse COLDPLAY SPECIAL. De special is vanaf deze week overal te koop.

De 106 pagina tellende uitgave is een uniek BEWAARNUMMER voor iedereen die Coldplay een warm hart toedraagt. Met talrijke foto’s van de concerten zoomen we scherp in op de laatste tour. Maar we kijken samen met de mannen van Coldplay ook terug.

We interviewden voorman Chris Martin de laatste jaren meerdere malen en spraken met gitarist Jon Buckland. We doken diep in het oeuvre van de band en wisten zelfs de legendarische producer Ken Nelson te strikken voor een interview. Hij produceerde onder meer het
wereldberoemde debuutalbum Parachutes en de opvolger A Rush of Blood to the Head.
Natuurlijk belichten we de ecologische missie van de band en wisten we het verhaal achter de Rotterdamse danstegels tijdens deze wereldtournee op te tekenen.

Topjournalisten zoals Menno Pot (De Volkskrant), Willem Jongeneelen (OOR) en Chris van Oostrom vertellen hun eigen verhaal. Belgisch bekendste popjournalist Bart Steenhaut heeft een speciale band met Coldplay en levert een aantal bijzondere openbaringen op. Leo Blokhuis schreef het DOSSIER over de band en komt tot de constatering dat Coldplay veel meer is dan Radiohead Light.

De special staat vol prachtige foto’s waarvan een groot deel nooit eerder werden gepubliceerd.

Het levert een prachtig document op dat elke liefhebber van de muziek van Coldplay moet hebben.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Lees hier de recensie van de Volkskrant:

https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/in-soundz-worden-alle-hoeken-van-het-imperium-van-coldplay-verkend-ook-de-niet-muzikale~b4a4b141/

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Coldplay Special” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *