Soundz Magazine Duncan Laurence

Zou het dan eindelijk? Duncan Laurence grote favoriet bij bookmakers

Dit jaar is het de beurt aan singer-songwriter Duncan Laurence om het Europese publiek omver te blazen tijdens het Eurovisie Songfestival. Volgens de bookmakers is de kans groot dat een Nederlandse artiest na maar liefst 44 jaar met de winst naar huis gaat.

Tot de favorieten behoren dit jaar Zwitserland, Rusland, Zweden en Nederland. Maar na het eerste grote evenement heeft Duncan een grote voorsprong weten te behalen ten opzichte van zijn grootste concurrenten. Waar menig performer moeite had met toonhoogte houden, wist Duncan een optreden van hoogstaand vocaal niveau neer te zetten met zijn nummer ‘Arcade’.

Op 6 mei zal de zanger vertrekken naar Israël als topfavoriet van zowel het publiek als de bookmakers. Op 14 en 16 mei zullen alle 35 shows worden uitgezonden over de hele wereld. Duncan zal op 16 mei als 16e aan de beurt zijn. Of hij dan ook daadwerkelijk het Songfestival afsluit als laatste act is nog niet bekend, maar de kans is groot dat volgend jaar het Songfestival in Nederland zal plaatsvinden!

Bron: AD.nl | Beeld: Instagram

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws