Douwe Bob, SERA en meer nieuwe namen voor Concert at SEA 2024

Concert at SEA heeft zojuist vijf extra namen bekendgemaakt voor de editie die dit jaar plaatsvindt op 27, 28 en 29 juni 2024. Douwe Bob, SERA, Zoë Livay, The Indien en El Flecha Negra komen deze zomer optreden op de Brouwersdam in Zeeland. Eerder werden onder meer Nile Rodgers & CHIC, KANE, Acda en de Munnik, Suzan & Freek, Racoon en organisator BLØF aangekondigd. De laatste kaarten voor het festival zijn nu verkrijgbaar via www.concertatsea.nl.

Voor het festival op de Brouwersdam in Zeeland, dat recent verkozen werd tot ‘mooiste festivallocatie van Nederland’ (Nationaal Cultuur Onderzoek 2023), zijn hiermee alle artiesten voor de twee hoofdpodia bekend. Het festival biedt naast muziek ook ruimte voor comedy, feestprogramma en straattheater.


“De line-up was al afwisselend en goed, en nu wordt deze alleen maar beter. We zijn blij dat Douwe Bob weer naar de Brouwersdam komt. Aangevuld met verrassingen als SERA, The Indien en Zoë Livay kan het niet anders dan een geweldig weekend worden in Zeeland.” aldus Paskal Jakobsen.

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland staat in de Top 5 van de grootste festivals van Nederland en werd afgelopen jaar door het Nederlandse publiek verkozen tot ‘mooiste festivallocatie van Nederland’ (Nationaal Cultuur Onderzoek, 2023). De goede en diverse programmering van het popfestival is niet de enige reden waarom Concert at SEA elk jaar uitverkoopt.

De unieke locatie met uitzicht op de Noordzee biedt de bezoeker zowel de rust en de ruimte van het strand als een plek om met vele duizenden gelijkgestemden te genieten en mee te zingen met populaire artiesten. Bovendien is de gezellige sfeer voor veel mensen reden een lang weekend naar Zeeland te komen. Het is het hoogtepunt van het jaar voor de band BLØF, die het festival komend jaar voor de zeventiende keer organiseert.

==================

Concert at SEA 2024

Donderdag 27 juni: KANE, Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Miss Montreal, Kris Kross Amsterdam, Bizzey, Van Dik Hout, Roxeanne Hazes, Numidia, Cøver at SEA

Vrijdag 28 juni: Nile Rodgers & CHIC, Acda en de Munnik, Son Mieux, Joost, Snelle, Douwe Bob, MEAU, SERA, The Dirty Daddies, Prins S. en de Geit

Zaterdag 29 juni: BLØF, Racoon, Chef’Special, Davina Michelle, FLEMMING, Typhoon, The Indien, Zoë Livay, Pommelien Thijs, The Partysquad, El Flecha Negra

De laatste kaarten van het festival zijn nu verkrijgbaar via www.concertatsea.nl. In de komende maanden wordt de aanvullende programmering (comedy, feestprogramma en straattheater) bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *