De Danny Vera ‘King of the Roller Coaster’ jukebox!

Met een indrukwekkende 70 x 7″ vinyl record draaimechanisme biedt deze jukebox een ongeëvenaarde selectie van Danny Vera’s grootste hits en favoriete klassiekers – dat zijn maar liefst 140 selecties, inclusief A- en B-kanten.

De D4-versterker levert krachtige prestaties met 2 x onafhankelijke stereo-uitgangen, elk met 60W RMS per kanaal, voor die kenmerkende Danny Vera-sound. Met 2 x mid-luidsprekers, 2 x tweeters en een 12″ Twin Cone-basspeaker, wordt elk nummer tot leven gebracht met helderheid en diepte.

Of je nu wilt genieten van Danny Vera’s muziek in je woonkamer of een feestje wilt opstarten, deze jukebox heeft alles wat je nodig hebt. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je gemakkelijk je favoriete platen selecteren, shuffle play inschakelen, het volume aanpassen, en zelfs externe apparaten aansluiten via de Aux-input of Bluetooth-verbinding.

Met een draaiend display voor het weergeven van de titels van alle 140 selecties, brengt deze jukebox een vleugje nostalgie terug naar de moderne tijd. Of je nu herinneringen ophaalt aan vervlogen tijden of nieuwe herinneringen maakt, de Danny Vera ‘King of the Roller Coaster’ vinyl jukebox is de ultieme toevoeging aan elke muziekminnende huishouden.

Danny Vera is een Nederlandse zanger, liedjesschrijver en muzikant die bekend staat om zijn unieke mix van rock, Americana en countrymuziekstijlen. Geboren als Danny Polfliet op 31 mei 1977 in Middelburg, Nederland, nam hij al vroeg in zijn carrière de artiestennaam Danny Vera aan.

Vera verwierf bekendheid in de Nederlandse muziekscene met zijn soulvolle stem, meeslepende optredens en oprechte songwriting. Hij heeft talloze albums en singles uitgebracht, vaak geïnspireerd door klassieke rock- en countrymuziekinvloeden.

Een van zijn meest bekende nummers is “Roller Coaster”, dat internationale aandacht kreeg nadat het werd gebruikt in een Nederlandse reclame en een nummer 1-hit werd. Zijn muziek roept vaak een gevoel van nostalgie op, terwijl het toch fris en eigentijds aanvoelt.

Naast zijn muzikale carrière staat Danny Vera ook bekend om zijn kenmerkende verschijning, vaak gekleed in een retro-geïnspireerde stijl die zijn liefde voor vintage esthetiek weerspiegelt.

Al met al wordt Danny Vera gevierd om zijn talent als muzikant, zijn meeslepende live optredens en zijn vermogen om emotie op te roepen met zijn muziek.

Te bestellen in vinyl of CD versie!

Meer info: https://www.fiftiesstore.nl/catalog/category/view/s/danny-vera-shop/id/2613/

Stap in de wereld van Danny Vera met de Danny Vera ‘King of the Roller Coaster’ vinyl jukebox, een absoluut hebbeding voor de ware fan. Deze stoere en robuuste jukebox, ontworpen en geproduceerd door Bennies Fifties, Loudmouth en Sound Leisure in nauwe samenwerking met Danny Vera zelf, voegt een vleugje rock-‘n-roll toe aan elk interieur.

We ship worldwide or: Visit our showroom, we are open 7 days a week / Bezoek onze showroom, we zijn 7 dagen in de week geopend! 

📍Bennies Fifties – Fifties Store

Namensestraat 73

2587 VX. Den Haag (Scheveningen)

The Netherlands

Maandag – Vrijdag 9.30 – 17.30

Zaterdag – 11.00 -17.00

Zondag – 12.00 – 17.00

+31703585810

Website: http://www.fiftiesstore.com

YouTube kanaal: https://youtube.com/@BenniesFifties

Instagram: https://www.instagram.com/benniesfifties

TikTok: https://www.tiktok.com/@benniesfifties

#jukebox #benniesfifties #dutchpickers #fifties #retro #vintage #americana #mancave #amerika naar #scheveningen #denhaag #american #americanpickers #luxury #route66 #gameroom #dannyvera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *