Aanbieding!

The Beatles Special

Oorspronkelijke prijs was: € 11,95.Huidige prijs is: € 9,95.

The Beatles blijven de muziekwereld beroeren en terecht! Voor het muziekmagazine en – platform SOUNDZ de perfecte aanleiding om de eerste Nederlandse Beatles-special te maken. Deze full-color-special van 104 pagina’s zal geheel gewijd zijn aan The Fab Four. We doken in de geschiedenis van het viertal uit Liverpool.

Topjournalisten zoals Leo Blokhuis, Menno Pot (Volkskrant), Willem Jongeneelen (OOR), Chris van Oostrom (Lust For Life), John den Braber (Soundz, Nieuwe Revu), Belgisch bekendste muziekjournalist Bart Steenhaut en Soundz-hoofdredacteur Jean-Paul Heck, stortten zich op het oeuvre van de band.

We spraken met Giles Martin, zoon van George Martin, die als producer en technicus medeverantwoordelijk was voor de re-release van zowel de albums als de song Now and
Then. Ook zijn er interviews opgenomen met Paul McCartney, Ringo Starr en Geoff Emerick, de technicus die veel met de heren werkte.

We spraken uitgebreid met Beatles-biograaf Phil Norman die onlangs een nieuwe biografie over George Harrison afleverde. Speciaal voor deze Beatles-special reconstrueerde wij het legendarische concert van The Beatles in het West-Friese Blokker. En we gingen in gesprek met Nederlandse Beatles-kenners en fans. Kortom: deze Beatles-special is een fantastische musthave voor iedereen die de geniale muziek van deze groep een warm hart toedraagt.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Leuke blog over de Special door Menno Pot: https://www.mennopot.com/fab-four-feest-met-soundz/

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Beatles Special” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *