Band van zoon Bono boekt grote successen!

Nieuws

U2-frontman Bono heeft zijn muzikale genen duidelijk gedeeld met tenminste een van zijn kinderen. Zijn zoon Elijah Hewson boekt namelijk nu al grote successen met zijn band Inhaler. Zelfs in Nederland zijn alle concerten van de band al uitverkocht!

De band heeft zijn bekendheid waarschijnlijk voor een groot deel te danken aan de beroemde vader van de frontman Elijah, maar dat kan volgens Elijah ook een nadeel hebben. Aan muziektijdschrift NME vertelde hij: ,,Natuurlijk gaan voor ons deuren open omdat ik ‘de zoon van’ ben, maar die knallen net zo hard weer dicht zodra wij het niet waarmaken.’’

De zoon van Bono vervult de rol van zanger in de band. Andere leden van de band zijn drummer Ryan McMahon, leadgitarist Josh Jenkinson en bassist Robert Keating. Net als zijn vader speelt Elijah ook slaggitaar.

Dit voorjaar bracht de band zijn eerste single uit: It Won’t Always Be Like This. Inmiddels zijn er al meerdere nummers uitgebracht die allemaal te beluisteren zijn via Spotifty en Deezer. Noel Gallagher, voormalig Oasis-lid, merkt op dat de band een kruising is tussen Echo and the Bunnymen en U2. Hij liet de band ook spelen in zijn voorprogramma.

De band stond eerder dit jaar al op Pukkelpop in België en in september bestijgen ze de Nederlandse podia. Kaartjes voor de concerten zijn inmiddels al uitverkocht. Elijah heeft niet alleen de muzikale genen van zijn vader geërfd, ook lijkt hij qua uiterlijk enorm veel op zijn vader. Luister hieronder de uitgebrachte nummers van de band.

Op onderstaande foto zie je links Elijah.

View this post on Instagram

@pukkelpop this Friday. 📸 @a.gallagher.photos

A post shared by Inhaler (@inhalerdublin) on

De gelijkenissen tussen Bono en zijn zoon zijn verbluffend.

Bron: AD | Beeld: Instagram