Soundz Magazine KISS

ZIGGO SOUNDZ Lifetime Achievement Award 2019

Dinsdag 25 juni was het zover, de allereerste Ziggo | Soundz Lifetime Achievement Award werd uitgereikt. Radio-dj Gerard Ekdom reikte deze uit aan KISS, voorafgaand aan hun laatste concert in Nederland, in de Ziggo Dome. De rockband krijgt deze prijs vanwege hun bijdrage aan de popmuziek. KISS is ontzettend blij met deze Award. “Nederland is het land waar mijn moeder opgroeide en het is het land waar KISS al heel snel bekend was. Deze prijs betekent persoonlijk heel veel voor mij”, reageerde zanger en gitarist Paul Stanley.

Uitnodiging KISS

Bekijk hier het filmpje dat we speciaal voor Kiss hebben gemaakt namens Ziggo & Soundz Magazine. Onze hoofdredacteur Jean-Paul Heck heeft dit filmpje persoonlijk aan Gene Simmons & Paul Stanley laten zien. Stanley was ontroerd en Simmons vereerd met deze award.

Uitreiking Ziggo | Soundz Lifetime Achievement Award

Bekijk hier de beelden van de Award uitreiking van de Ziggo | Soundz Lifetime Achievement Award.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws

Het concept BΔSTILLE

Bastille werkte zich met hun debuutplaat Bad Blood en de monsterhit Pompeii tot de eredivisie van de popmuziek. Acht jaar later presenteren de Engelsen het eerste conceptalbum. Met Give Me The Future gaan zanger Dan Smith en zijn mannen pas echt de uitdaging aan. Tijd voor een stevig onderhoud met deze charismatische meneer. Tekst: Jean-Paul…

Om deze content te kunnen zien heb je een Soundz Digitaal abonnement nodig.

Lees meer