WIN: Het legendarische titelloze album van Fleetwood Mac

Een klassieker: een wereldwijd bekend album dat een plekje in de muziekgeschiedenis heeft opgeëist. Het gaat om het album Fleetwood Mac uit 1975 van de gelijknamige band. Soundz geeft dit album weg! 

Doe mee en WIN!

Wil je kans maken op een exemplaar? Geef dan antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete nummer van Fleetwood Mac?

Stuur je antwoord op in een mail met als onderwerp FLEETWOOD MAC naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: Nieuwe verzamelset The Golden Years Of Dutch Pop Music

In de lange reeks The Golden Years Of Dutch Pop Music mochten uiteraard de succesvolle Nederlandstalige bands uit de vroege jaren 80 niet ontbreken. Vijf nieuwe verzamelaars zijn aan de serie toegevoegd: Doe Maar, Toontje Lager, Normaal, Klein Orkest en Het Goede Doel. Soundz geeft de vijf nieuwe verzamelaars uit de reeks The Golden Years of Dutch Pop Music weg! 

Doe mee en WIN!

Wil je kans maken op deze vijf platen met muziek van onder andere Doe Maar en Toontje lager? Geef dan antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete nummer van Doe Maar? 

Stuur je antwoord op in een mail met als onderwerp THE GOLDEN YEARS naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: LP 40 Trips Around The Sun - Toto

Met 40 Trips Around The Sun betreden de mannen van Toto een nieuw tijdperk. De wellicht meest beschimpte band in de rockhistorie speelt de komende maanden in de grote arena's van Europa. Vooral de grootste verassing voor de bandleden zelf. "Het lijkt wel of we telkens weer een nieuw leven krijgen. De band is populairder dan ooit." Soundz geeft de verzamel-lp 40 Trips Around The Sun Weg! 

Doe mee en WIN!

Wil je kans maken op een exemplaar? Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is volgens jou het beste album van Toto?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp TOTO naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: Nieuw Album Walk Between Worlds - Simple Minds

Jim Kerr, zanger van Simple Minds, heeft nog altijd dat ene doel voor ogen: zijn band terugbrengen naar de absolute top van de wereld. En neem maar van hem aan dat het gaat lukken. Met het nieuwe album Walk Between Worlds als munitie in de hand, zal zijn zoveelste kruistocht binnenkort beginnen. Wij van Soundz geven het album Walk Between Worlds weg!

Doe mee en WIN!

Wil je kans maken op een exemplaar van Walk Between Worlds? Geef dan antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete nummer van Simple Minds?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp SIMPLE MINDS naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: Nieuwe album The Thread That Keeps Us - Calexico

Calexico is een Amerikaanse plaats op de grens tussen Californië en Mexico. Naar deze plaats is de band van een zeer succesvol componistenduo uit Tucson, Arizona genoemd. Dat duo maakt precies de muziek die de sfeer van die naam oproept. Het is er in ieder geval goed Corona bij drinken. Soundz geeft het gloednieuwe album The Thread That Keeps Us weg! 

Het negende studioalbum The Thread That Keeps Us van zanger/gitarist Joey Burns en drummer John Convertino is opnieuw bijzonder divers van sfeer en constant griezelig hoog van niveau. Joey Burns vertelt dat de muziek van Calexico feitelijk een smeltkroes is. We mogen het van hem 'in het zuiden van Amerika ontstante woestijnmuziek' noemen, maar wél met invloeden uit de hele wereld. 

Doe mee en WIN!

Wil je kans maken op het album? Geef dan antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete album van Calexico?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp CALEXICO naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer. Doe mee en WIN!