WIN: Album In the Blue Light van Paul Simon

Paul Simon nam een aantal nummers uit zijn oeuvre opnieuw op. Denk aan How The Heart Approaches What It Yearns, The Teacher en Pigs, Sheep And Wolves. Hij was simpelweg niet tevreden over de bestaande versies. Op In the Blue Light heeft hij de nieuwe uitvoeringen verzameld. Wij geven er vijf weg! 

Doe mee & WIN!

 

Paul Simon 1

 

Wil je kans maken op het album? Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is volgens jou het beste nummer van Paul Simon?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp PAUL SIMON naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: Album Living The Dream van Slash

De succesvolle Guns 'N Roses-tour is net gestopt, maar gitarist Slash stoomt gewoon weer door. Zijn nieuwe album Living The Dream staat weer vol met classic hardrock en snijdend gitaarwerk. Een must have voor elke headbanger met smaak. Wij geven een aantal exemplaren weg! 

Doe mee & WIN!

 

Slash 1

 

Wil je kans maken op het album Living The Dream van Slash? Geef antwoord op de volgende vraag: Wat vind jij het beste album van Slash of waar Slash aan heeft meegewerkt?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp SLASH naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: Box Unattended Luggage van Nick Mason

Pink Floyd-drummer Nick Mason hield er nog een bescheiden tweede carrière op na. Met Nick Mason's Fictitious Sports (1981) zette hij voet in de New Yorkse jazzwereld, terwijl Profiles (1995) en White of the Eye (1987) zijn commerciële werk lieten horen. Deze platen zijn nu verzameld in de box Unattended Luggage. Bij ons te winnen. 

Doe mee & WIN!

 

Unattended Luggage Enter 1

 

Wil je kans maken op de box Unattended Luggage? Geef antwoord op de volgende vraag: Waarom wil jij kans maken op deze box?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp NICK MASON naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: Collected cd-box van Poco

Waren de Eagles ooit zo groot geworden zonder Poco? De band legde de basis voor countryrock en was een leerschool voor Eagles-leden. De nieuwe verzamelaar Collected zet het beste werk van de legendarische countryrockgroep op een rijtje. We geven deze cd-box weg.

Doe mee & WIN!

 

Poco 1

 

Wil je kans maken op de cd-box? Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is volgens jou het beste werk van Poco?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp POCO naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: Exclusieve picture disk Alice Cooper

Vorig jaar sierde Alice Cooper nog de cover van Soundz. Hij was toen net gestart aan zijn nieuwe wereldtournee. In de beroemde Olympia in Parijs werden opnames gemaakt en die zijn nu op cd en vinyl gezet. Wij geven drie exclusieve picture disks weg van A Paranormal Evening At The Olympia Paris. 

Doe mee & WIN!

 

Alice Cooper 1

 

Wil je kans maken op deze exclusieve picture disk? Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete album van Alice Cooper?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp ALICE COOPER naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Doe mee en WIN!