Winactie: Gastenlijstplaatsen voor première docu “Crock of Gold: A Few Rounds with Shane MacGowan”

Op woensdagavond 16 juni is de openingsavond van IN-EDIT in het Ketelhuis, met de Nederlandse première van “Crock of Gold: A Few Rounds with Shane MacGowan”. Soundz geeft een goodiebag weg met o.a. 2 vrijkaarten voor de première.

IN-EDIT

IN-EDIT is een muziekdocumentaire festival met nieuwe internationale en Nederlandse muziekdocumentaires. Daar omheen vinden live concerten van bijpassende muzikanten plaats, worden Q&A’s met artiesten en regisseurs gehouden en een professioneel programma met onder andere branchebijeenkomsten voor en door professionals uit de filmindustrie georganiseerd. Gedurende het jaar organiseert IN-EDIT verschillende vertoningen van allerlei bijzondere muziekdocumentaires door het hele land heen.

De derde editie van het festival stond gepland op 13 t/m 17 mei 2020, maar werd gedwongen uitgesteld vanwege de omstandigheden van dat jaar. Nu vindt de editie plaats van 16 t/m 20 juni 2021 in Amsterdam en vervolgens ook in Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Groningen en Den Haag.

Crock of Gold: A Few Rounds with Shane MacGowan

“And the bells are ringing” voor de landelijke première van Crock of Gold: A Few Rounds with Shane MacGowan, geregisseerd door Julien Temple (The Filth and the Fury) en geproduceerd door Johnny Depp. De film volgt het turbulente leven van de legendarische Ierse singer-songwriter Shane MacGowan, frontman van The Pogues. De iconische Anglo-Ierse Keltische punk band die traditionele Ierse folk combineert met het rauwe gevoel van punk rock muziek.

Ruw, schaamteloos en zonder angst geven MacGowan’s nummers een reflectie van zijn leven waarin alcohol, God, verlossing en romantiek met elkaar verweven zijn en hem hebben gemaakt tot wie hij is. Zijn kijk op de wereld, gevoel voor humor en grote hoeveelheid kennis over geschiedenis, spiritualiteit en populaire cultuur worden gevangen door de lens van Julien Temple. De film heeft de Special Jury Prize ontvangen op het San Sebastian International Film Festival en is voor het eerst in Nederland te zien bij IN-EDIT.

Winnen

De Nederlandse première zal plaatsvinden in Het Ketelhuis, in Amsterdam. Er zal deze avond een openingsset zijn van Bejanja Sound System Live. Ook zal er een online Q&A met de regisseur Julien Temple, gepresenteerd door Dennis Alink, plaatsvinden. Wil je op 16 juni 2021 om 19:30 uur bij de première van deze documentaire aanwezig zijn? Mail dan snel naar info@soundz.nl en maak kans op de goodiebag incl. 2 vrijkaarten.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws