Prince 1999

Vinyl is back! Albums van Prince worden opnieuw uitgebracht op vinyl

De albums The Rainbow Children en One Nite Alone van Prince zullen binnenkort opnieuw te koop zijn op vinyl. Via The Prince Estate en Legacy Recordings zullen de albums in maart worden uitgebracht.

Steeds meer albums van grote artiesten worden opnieuw uitgebracht op vinyl. Deze vorm van muziek beluisteren doet zijn rentree en muziekliefhebbers zijn massaal platenspelers aan het aanschaffen. Sommige vinden de kwaliteit van de muziek beter op vinyl dan digitaal. Over smaak valt te twisten, maar over het algemeen is een vinyl plaat vriendelijk voor het oor. De schelle klanken zijn minder aanwezig op vinyl dan als je de muziek digitaal luistert.

Ben jij de klanken van een LP gaan waarderen of ben je nooit gestopt met het luisteren van platen op Vinyl? Dan behoren deze parels van Prince zeker in je LP collectie. Naast deze twee iconische albums brengt Prince Estate ook One Nite Alone… Live! En One Nite Alone…The Aftershow:It Ain’t Over! uit. De eerstgenoemde  is een verzameling van tracks van zijn post-The Rainbow Children tour en de laatsgenoemde betreft opnames van aftershow optredens van Prince.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws