Vandenberg’s Moonkings spelen hun allerlaatste show!

Vandenberg’s Moonkings spelen (voorlopig) hun aller-allerlaatste show in Nederland. De band, die onder andere bekend is door zijn hardrock, is inmiddels al 5 jaar actief en hebben besloten een pauze te nemen.

5 jaar

“Die eerste vijf jaar voelen dan ook als een triomftocht. Festivals in binnen- en buitenland plat gespeeld, uitverkochte clubtours en lovende recensies voor beide studio-albums en niet te vergeten de akoestische EP Rugged & Unplugged uit 2018. Absoluut hoogtepunt was een Europese tournee als special guests van Scorpions en vergeet vooral ook niet de aangrijpende documentaire ‘Adje’, in 2018 uitgezonden in Het Uur van de Wolf”, aldus de Moonkings.

Feestje

Na vijf succesvolle jaren is er reden genoeg voor ene feestje en dat gaat deze clubtour ook zijn. Ondertussen broedt mastermind Adrian Vandenberg alweer op spectaculaire nieuwe plannen, maar voordat er nieuwe wegen worden ingeslagen kunnen de fans nog één keer genieten van Nederlands allerbeste hardrockband van de afgelopen vijf jaar.

Wil jij nog een keer genieten van deze band? Bestel dan nu jouw kaarten op:  https://metropool.nl/agenda/vandenbergs-moonkings-1/

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws