TV TIP | ZZ Top: that little ol’ band from Texas

ZZ Top is een Amerikaanse southernrockband uit Houston. De band is opgericht in 1969 door Billy Gibbons en heeft haar grootste successen in de jaren 70 en 80 behaalt met bandleden Dusty Hill en Frank Beard. De band heeft niet altijd deze samenstelling gehad. Toen de band in 1969 opgericht werd waren er namelijk twee andere leden actief samen met Billy Gibbons. Voordat het eerste jaar afgelopen was werden zij al vervangen door Dusty en Frank. Alleen Billy Gibbons is er van het begin bij.

Vanavond om 23:00 uur op Canvas een muziek documentaire over ZZ Top. In de documentaire kun je genieten van nooit eerder vertoonde archiefbeelden en een exclusief optreden van ZZ Top. Ook wordt het bijzondere verhaal van de band, dat eigenlijk niemand kent, duidelijk. Met getuigenissen van beroemde fans als Billy Bob Thornton en Joshua Homme.
Beeld: TV-gids | canvas.be

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws

Het concept BΔSTILLE

Bastille werkte zich met hun debuutplaat Bad Blood en de monsterhit Pompeii tot de eredivisie van de popmuziek. Acht jaar later presenteren de Engelsen het eerste conceptalbum. Met Give Me The Future gaan zanger Dan Smith en zijn mannen pas echt de uitdaging aan. Tijd voor een stevig onderhoud met deze charismatische meneer. Tekst: Jean-Paul…

Om deze content te kunnen zien heb je een Soundz Digitaal abonnement nodig.

Lees meer