Tournee Rolling Stones uitgesteld wegens medische ingreep frontman Mick Jagger

The Rolling Stones hebben aangekondigd dat ze hun Noord-Amerikaanse tournee moeten uitstellen. Ze laten weten dat hun zanger, Mick Jagger, rust nodig heeft.

Frontman Mick Jagger, die deze zomer 76 jaar wordt, heeft namelijk een medische ingreep ondergaan en moet van zijn doktoren de nodige rust nemen. Hoewel hij er helemaal weer bovenop komt, moeten 17 optredens worden uitgesteld waaronder die in de steden Miami, Washington, Seattle, Chicago en Philadelphia.

“Ik vind het vreselijk dat ik onze fans in de steek laat en ben hevig teleurgesteld dat we onze tournee uit moeten stellen, maar ik kijk ernaar uit om zo snel mogelijk weer het podium op te gaan”, aldus Mick.

Het is verder niet bekend welke medische ingreep Mick heeft moeten ondergaan, maar aan de nodige rust komt hij zeker. Hij is dit weekend namelijk op het strand van Miami gespot met zijn vriendin en tweejarige zoontje.

Bron: Telegraaf | Beeld: Instagram (@mickjagger)

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws

Het concept BΔSTILLE

Bastille werkte zich met hun debuutplaat Bad Blood en de monsterhit Pompeii tot de eredivisie van de popmuziek. Acht jaar later presenteren de Engelsen het eerste conceptalbum. Met Give Me The Future gaan zanger Dan Smith en zijn mannen pas echt de uitdaging aan. Tijd voor een stevig onderhoud met deze charismatische meneer. Tekst: Jean-Paul…

Om deze content te kunnen zien heb je een Soundz Digitaal abonnement nodig.

Lees meer