simply red concert

TOUR NIEUWS: Simply Red komt naar de Ziggo Dome !

Op vrijdag 27 & zaterdag 28 november 2020 komt Simply Red naar de Ziggo Dome! De nieuwe tour staat in het teken van de allergrootste hits van de band, daarnaast komt het nieuwe album ‘Blue Eyed Soul’, die op 8 november uitkwam, ook aan bod.

De britse soul en pop band Simply Red begon rond 1985 toen songwriter Mick Hucknall samen met saxofonist Ian Kirkham besloot iets groters te doen met hun muzikale talenten. Na vele shows staat Simply Red bekend als een van de meest succesvolle live-acts uit het Verenigd Koninkrijk.

Het laatste album ‘Blue Eyed Soul’ is het twaalfde studio album van Simply Red. Alle nummers zijn geschreven door Mick Hucknall, zanger en frontman van Simply Red. Het album is opgenomen in de British Grove Studio’s in Londen en is geproduceerd door Andy Wright.

Bestel jouw tickets hier: https://www.ticketmaster.nl/event/simply-red-tour-2020-all-the-hits-blue-eyed-soul-tickets/246451

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws

Het concept BΔSTILLE

Bastille werkte zich met hun debuutplaat Bad Blood en de monsterhit Pompeii tot de eredivisie van de popmuziek. Acht jaar later presenteren de Engelsen het eerste conceptalbum. Met Give Me The Future gaan zanger Dan Smith en zijn mannen pas echt de uitdaging aan. Tijd voor een stevig onderhoud met deze charismatische meneer. Tekst: Jean-Paul…

Om deze content te kunnen zien heb je een Soundz Digitaal abonnement nodig.

Lees meer