Soundz Magazine Tom Jones

Tom Jones viert 80ste verjaardag met een concert in Nederland!

Alle fans van Tom Jones opgelet! Deze zomer kun je namelijk je grootste idool bezoeken in Ziggo Dome in Amterdam. Ter ere van zijn 80ste verjaardag geef hij een speciaal concert voor als zijn fans in Nederland. En jij kunt daar natuurlijk bij zijn.  

De legendarische zanger begon zijn muzikale carrière op zeventienjarige leeftijd. Destijds trad hij op in verschillende nachtclubs tot hij ontdekt werd door Decca Records in Londen. Met zijn echte rhythm en blues ziel is hij al die jaren een relevante artiest gebleven dat hij zelfs op 80-jarige leeftijd nog op tournee gaat.

Zijn best verkochte album ooit was natuurlijk ‘Reload’ uit 1999 waarvan hij maar liefst 5 miljoen exemplaren verkocht. Vanaf 2010 veranderde Tom van muzikale richting en bracht hij zijn 39e studio album ‘Praise & Blame’ uit. Sindsdien wordt hij nog steeds verwelkomd in zalen over de hele wereld en heeft hij nog steeds een gigantische fanbase.

Behoor jij tot zijn fanbase en wil je deze rasartiest maar al te graag live zien? Aanstaande vrijdag 7 februari om 11 uur begint de kaartverkoop via ticketmaster.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws