Soundz Magazine The Who

The Who brengt in november eerste album uit in 13 jaar!

Steeds vaker hoor je dat bands de draad weer oppakken en fans verblijden met een nieuw album. The Who is daar een van en zal 22 november met een nieuw album komen!

De legendarische Britse rockband heeft aangekondigd dat het nieuwe album WHO zal gaan heten. De elf liedjes die op het album staat zijn afgelopen voorjaar en zomer opgenomen. Zoals gebruikelijk zijn de nummers geschreven door gitarist Pete Townshend die zijn writingskills nog steeds niet is verloren.

De 75-jarige zanger van de band, Roger Daltrey, zegt dat dit het beste album is sinds Quadrophenia uit 1973. Dat belooft veel goeds! Daltrey: “Pete is nog steeds een geweldige songwriter”.

Toch hebben de heren besloten dat de plaat geen overkoepelend thema zal hebben. “Roger en ik zijn allebei oude mannen dus ik heb geprobeerd om weg te blijven van de liefde, maar ook zoveel mogelijk van nostalgie. Ik wilde niet dat iemand zich ongemakkelijk zou voelen”. Het album zal een mix zijn van ruige rocksongs en donkere ballads. Het laatste album dat de band uitbracht was Endless Wire in 2006.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws