The Underground Special | Maria B.C. and his Supermarket Society

The Underground is het voorportaal voor de nieuwe muziek die normaal gesproken start in de underground scene om zich daarna naar boven te werken! Elke week kun je daar de allernieuwste muziek beluisteren!

Maar komende week is er een hele speciale Underground

Maria B.C. (FFOOSS, Bongloard) gaat een bizar project doen. Na een jaar lang op zijn studentenkamer te hebben gewerkt aan een EP en een album is hij nu uitgenodigd voor een ‘artist in recidence’ in het Slachthuis in Haarlem.

Hier gaat hij in een week een EP schrijven, opnemen en uitbrengen, op maandag zonder een noot te hebben geschreven stapt hij binnen en op vrijdag is dat cassette te koop en de gloednieuwe EP via bandcamp te luisteren.

Hiervoor heeft Maria B.C. een all-star band uitgenodigd bestaande uit Isabelle van Beek (YSA), Sam Pols (Magnetic Spacemen, HARKO), Bart Hoogvliet (Smudged, JC Thomaz), Leon Harms (Korfbal, Canshaker PI) en Isai Reiziger (Tousch, Gian).

Wat kan je verwachten?

Weten wij ook nog niet, want de muziek moet nog geschreven worden, maar dat het hard en energiek wordt is een ding wat zeker is!

Ga zeker kijken naar het resultaat!!

VR 22.10 Slachthuis Haarlem
ZA 23.10 Cul de Sac Tilburg

Ticketlink: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/maria-bc-and-his-supermarket-society

Kleine tip van Maria B.C.: Voor liefhebbers van King Gizzard and the Lizard Wizard en Thee Oh Sees een aanrader…….

Wil je meer van het project weten, luister naar de Soundz Podcast waar Jannes een van de gasten is om het project toe te lichten!

Soundz Podcast 6 is online

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws