The Underground | Savine

Savine schrijft al sinds haar veertiende haar eigen muziek, geïnspireerd door grootheden als Adele, Duffy, Norah Jones en Amy Winehouse. In haar nummers combineert de zangeres Soul, Jazz en Blues met Pop-elementen, haar rauwe stem heeft soul en zorgt hierbij voor een origineel geluid. Aan muzikaliteit geen gebrek, want na zeven jaar viool te hebben gespeeld ruilde Savine dit instrument in voor de piano.

Toen ze haar studie aan het Conservatorium in Londen had afgerond speelde Savine daar in alle bekende pubs en clubs en stond ze op grote muziekpodia. Afgelopen jaar schreef Savine nieuwe muziek, die ze uitbrengt bij haar nieuwe label Cloud 9 Music. Het eerste voorbeeld hiervan was haar debuutsong ‘25’, een pakkend nummer dat gaat over haar meest bewogen levensjaar. Deze Kerst was Savine met haar cover van ‘Frosty The Snowman’ te zien bij Tijd Voor Max en was ze te horen bij Kerst met de Zandtovenaar, een programma dat jaarlijks door miljoenen mensen wordt bekeken op TV.

Onlangs verscheen Savine’s nieuwe single ‘What A Life’. Met haar rauwe stem zorgt de zangeres voor een origineel geluid, wat perfect past bij deze uptempo jazzy song! Het soulfulle nummer ‘What A Life’ gaat over de verschillende fases van een liefdesverhaal tussen twee mensen. Savine haalt de inspiratie voor haar nummers niet alleen uit haar eigen ervaringen in de liefde, maar ook die van haar omgeving. Het resultaat is een catchy nummer met een feel-good boodschap: “Wat een leven hebben wij samen geleefd!”.

Socials:

Instagram: https://www.instagram.com/savinemusic/

 

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws