The Teskey Brothers: Een Authentiek Geluid In De Moderne Tijd

Door: Luca De Louw

Soms lijkt het of bands zomaar uit de lucht zijn komen vallen. Bij The Teskey Brothers was dat ook zo. Nadat ze in 2017 het debuutalbum Half Mile Harvest uitbrachten, steeg hun populariteit naar ongekende hoogten. Soundz sprak leadgitarist Sam Teskey (30) net voor hun uitverkochte show in TivoliVredenburg over onder andere het nieuwe album Run Home Slow.

Een betere timing voor het uitbrengen van hun tweede album Run Home Slow hadden de Australische Teskey Brothers niet kunnen hebben, zo net voor de herfst. Een heerlijke tijd om de blues-soul- southern rock van het viertal helemaal plat te draaien. Dat, terwijl je houtkacheltje lekker aanstaat, je wat kaarsen in de kamer ont- steekt en onder een dekentje op de bank kruipt. En als finishing touch: de plaat misschien zelfs wel en vinyl op je oude platenspeler uit de sixties of seventies draait. Het zijn deze twee decennia die de muziek van de Aussies enorm geïnspireerd hebben en in zowat alles doordrenkt zijn.

Vond je dit interessant? Dit en nog veel meer in de nieuwe editie van Soundz Magazine. Sluit hier supervoordelig jouw abonnement af!

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws