The Kooks vieren jubileum debuutalbum in AFAS Live

De Britse band The Kooks viert het 15-jarig jubileum van hun debuutalbum Inside In / Inside Out met een uitgebreide tournee die de band op 5 maart naar AFAS Live in Amsterdam brengt. De voorverkoop voor dit concert start op vrijdag 18 juni om 10:00 uur.

Onmisbare klassieker

De glansrijke carrière van The Kooks startte in 2006 met de release van het debuut Inside In / Inside Out. Het viervoudig platina album met daarop de hits ‘She Moves in Her Own Way’, ‘You Don’t Love Me’ en ‘Naive’, kreeg in de loop der jaren een cultstatus. Inside In / Inside Out was, en is, een onmisbare klassieker. Ter ere van het 15-jarig jubileum, gaan The Kooks op een uitgebreide tournee om het album te vieren waardoor de wereld hen leerde kennen. Tijdens het concert wordt het album van begin tot eind uitgevoerd, aangevuld met latere hits.

Na Inside In / Inside Out brachten The Kooks nog vier albums uit. Opvolger Konk kwam direct op nummer 1 binnen in de Engelse hitlijsten. The Kooks zijn ook een graag geziene gast op de Nederlandse en Belgische festivals. Deze zijn vooralsnog niet aangekondigd.

 

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws