The Dashboard Danglers

Zanger en bassist Jaco van der Steen slaat samen met zijn gloednieuwe band ‘The Dashboard Danglers’ een nieuwe weg in. Na 14 succesvolle jaren bij de Dutch Eagles, is het tijd om eigen werk uit te brengen, in samenwerking met Boudewijn de Groot. Na het door Buma Awards genomineerde meest succesvolle popalbum ‘Even weg’, wat Jaco produceerde en componeerde samen met Boudewijn, gingen zij verder met muziek voor The Dashboard Danglers.

Een 5 koppige band, met rasmuzikanten Léon Klaasse (drums/ vocals), Martin Bakker, (bas/ vocals) Marcel de Groot (gitaar/ vocals), Rebecca Bakker (vocals) en Jaco van der Steen (vocals/gitaar). ‘Country en Americana van de Dutch Westcoast’.

Met hun show ‘Take me Home’ spelen ze in seizoen ’21/’22 een door corona uitgestelde theatertour door heel Nederland.

Hun eerste single ‘Simple as that’ (B. de groot/ J. van der Steen) werd meteen goed gedraaid op de radio in de zomer van 2020. Ze brachten daarna het nummer ‘Corona Days’ uit waar ze samen met kunstenaarsduo Cutting the Cake een prachtige videoclip bij maakten.

Met Kerst 2020 brachten ze de single ‘Ding-dong (all the bells are danglin’)’ uit.

In juli komen ze met de nieuwe single ‘Hollywood blizzard’. Een song van Boudewijn de Groot en Jaco van der Steen. De release van hun debuutalbum zal snel volgen.

www.thedashboarddanglers.com

Facebook: https://www.facebook.com/TheDashboardDanglers