The Cure komt na elf jaar met een gloednieuw album!

Er is een lange tijd overheen gegaan, maar dat maakt het zeker niet minder goed nieuws! The Cure komt namelijk na maar liefst 11 jaar met een nieuw album. Zanger en gitarist Robert Smith vertelde het goede nieuws in een Zuid-Afrikaans radioprogramma in Johannesburg.

Het meest recente album van de Britse band dateert uit het jaar 2008; 4: 13 Dream. Dat was destijds het dertiende studioalbum van The Cure. Het nieuw album is ondertussen al opgenomen, maar het is nog niet bekend wanneer het wordt uitgebracht.

Het is dus maar te hopen of de nieuwe muziek ook te horen zal zijn op festivals waar The Cure zal optreden dit jaar. Wat we gelukkig al wel weten is dat The Cure zondag 9 juni aanwezig zal zijn op Pinkpop! De legendarisch band mocht volgens velen niet ontbreken op deze jubileumeditie van het Nederlandse muziekfestival.

Zelf heeft de band ook veel te vieren in het jaar 2019. Ze zijn dit jaar opgenomen in de Rock & Roll Hall Of Fame, hun debuutalbum Three Imaginary Boys bestaat veertig jaar, hun succesalbum bestaat dertig jaar en de voorman van de band, Robert Smith, wordt dit jaar zestig! Én ze brengen dit jaar dus een nieuw album uit. Kortom, een topjaar voor The Cure.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws