Soundz-like-Quiz’M | Maandag 11 oktober om 20:00 uur

DE LEUKSTE, MOEILIJKSTE, BIZARSTE MUZIKALE BREINBREKERS BIJ JOU THUIS

Soundz-like-Quiz’m is een gezellige muziekquiz met uitdagende, grappige en brein brekende vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Van serieus tot nét over het randje, maar altijd bedoeld om te entertainen!

Maandag 11 oktober om 20:00 uur gaan we online van start met de tweede Soundz-like-Quiz’M Muziekquiz live vanuit een uitverkochte Mezz in Breda!

Quiz’M muziekquizzen zijn inmiddels legendarisch en dus altijd stijf uitverkocht, maar niemand hoeft deze keer naast het potje hoeft te piesen: er is een virtuele tafel voor iedereen!

Je team bestaat uit minimaal 1 persoon of maximaal 4 personen. De teamcaptain koopt een ticket via onderstaande link, schrijft het team in met een unieke code en nodigt eventueel medespelers uit. Verzin een sterke teamnaam en upload een te gek logo van je team! Dit logo komt op het live scorebord te staan!

Je kijkt de quiz op je telefoon, tablet of PC, of speel op een combinatie van schermen. Individueel of, als dat veilig kan, bij elkaar. Je ziet in je team omgeving de vragen die gesteld worden.

Wie komt er met zijn team in de top 10? En welk team wordt de uiteindelijke winnaar? Wij zijn benieuwd en hebben er enorm veel zin in!

Doe mee en win met je team onderstaande prijzen!!

Winnaar: Jaarabonnement voor de teamleden op Soundz Magazine + CD pakket met Albums van de Week

2e plaats: Jaarabonnement voor de teamleden op Soundz Magazine

3e plaats: Digitaal Jaarabonnement voor de teamleden op Soundz Magazine

Neem nu met je team deel aan de tweede editie van Soundz-like-Quiz’M voor de introductieprijs van €5,- per team (i.p.v.€12,50).