Muziekmagazine Soundz: vanaf 3 april in de winkels in België 

Soundz 1SOUNDZ maakt de oversteek naar België. Vanaf 3 april ligt SOUNDZ overal in de Belgische bladenwinkels. Bob Dylan, die in mei zijn 80ste verjaardag viert, siert de cover van de eerste editie die op de Vlaamse markt verschijnt. 

,,Met de onlangs tot de redactie van Soundz toegetreden Willem Jongeneelen hebben we dé kenner van Belgische popmuziek in huis gehaald. Hij gaat als scherprechter fungeren. In de toekomst zal hij in elke nieuwe Soundz zijn brede vizier ook op de Belgische muziekwereld gaan richten.”

SOUNDZ Magazine verschijnt zes keer per jaar en volgens Heck past het blad perfect in de Belgische markt.  ,,Ik ben bijzonder content met het magazine en de koers die wij varen. Ik heb het echter altijd jammer gevonden dat SOUNDZ tot op heden geen prominente plek ook in de Belgische bladenwereld bezat. Dat gaat nu veranderen. Daarnaast zijn we sinds kort ook volledig online te lezen”, aldus de hoofdredacteur.  SOUNDZ heeft tevens een grote online-afdeling die ook podcasts maakt, online-events organiseert en in de toekomst ook live-concerten. ,,Anders dan de meeste andere magazines bezit SOUNDZ een redactie die gevestigd is in een poppodium, in Bergen op Zoom nog wel, net over de grens met België. Daar kunnen we heel speciale zaken organiseren, ook met Belgische bands en artiesten.”  SOUNDZ heeft grote namen in de redactie. Daarin zijn onder meer muziekjournalist Leo Blokhuis (sidekick van Matthijs van Nieuwkerk op de Nederlandse televisie) en de bekende radio-dj Rob Stenders aanwezig.

In de eerste editie van SOUNDZ die ook prominent in vele Belgische bladenwinkels te vinden zal zijn, staan exclusieve interviews met onder meer Foo Fighters, Kings of Leon, Alice Cooper, Julia Stone, The Black Crowes, Ben Howard, Steven Wilson, Gabriel Rios en Toto. Heck: ,,Het moet bij ons magazine draaien om engagement, exclusiviteit en emotie. Daarom denken wij dat SOUNDZ een welkome aanvulling is op de bladenmarkt in Vlaanderen. België is een volbloed popmuziekland. Daar willen we met ons mooie magazine graag bij aanschuiven.”

Vind uw eigen dichtstbijzijnde Soundz verkooppunt in België

   Deel bericht op

   Share on facebook
   Facebook
   Share on twitter
   Twitter
   Share on linkedin
   LinkedIn
   Share on whatsapp
   WhatsApp
   Share on email
   Email
   Share on facebook
   Share on twitter
   Share on linkedin
   Share on whatsapp
   Share on email

   Meer nieuws