Soundz Radio & Podcasts beschikbaar op JUKE

Soundz Radio & PodcastsVanaf vandaag vind je bij JUKE een digital-only Soundz radiozender met 24/7 muziek en eigen Soundz podcasts.

  • Soundz Radio – Je hoort hier de laatste hits, muziek van de artiesten die je terugvindt in het magazine, nieuwe muziek uit de Underground, en natuurlijk de allermooiste liedjes die ooit gemaakt zijn.
  • De Soundz Podcast (maandelijks) – De vaste hosts Marco Aarden & Erik van Wunnik met het laatste nieuws over het magazine, korte terugblik op de podcast “De Tapes” van Leo Blokhuis en Jean-Paul Heck, nieuwe muziek in The Underground , One Hit Wonders en nog veel meer.
  • De Soundz Tapes (maandelijks)Leo Blokhuis gaat in gesprek met SOUNDZ hoofdredacteur Jean-Paul Heck over een popartiest die in het archief van ruim 4000 tapes (unieke interview-opnames van afgelopen 30 jaar) terug te vinden is en bespreken in de aflevering onderdelen van deze opnames. Luister naar De Soundz Tapes over Alice Cooper, Deep Purple, AC/DC, Prince, Kiss, John Legend, Jack White en veel meer!

Jean-Paul Heck, hoofdredacteur van SOUNDZ, is erg content met deze samenwerking. ‘ JUKE is het perfecte platform voor liefhebbers van goede muziek en precies om die reden passen we zo goed bij elkaar. Wij kijken er naar uit om in de toekomst met ons mooie team een serie onderscheidende podcasts te kunnen maken.’

Xander Czaikowski, Director Digital Distribution & Partnerships: “Via JUKE bieden we gebruikers op een eenvoudige manier toegang tot radio, non-stop muziek en podcasts. De content die Soundz aanbiedt, verdient het om gehoord te worden in de allerbeste kwaliteit. Daarom bieden we deze content in HD audio aan, wat de beleving uiteraard ten goede komt.”

JUKE is hét gratis radio-, podcast- en muziekplatform van Nederland. JUKE heeft de beste podcasts en non-stop muziek in elk genre en voor ieder moment. Gratis en allemaal op één plek.

Dit partnership maakt multi-device toegang en gebruik mogelijk voor Soundz Radio & Podcasts via JUKE.nl, App Store, Google Play Store, Huawei App Gallary, Sonos, Bose, Google Voice & Chromecast, Apple Airplay, Samsung Smart TV, Android Auto en Apple CarPlay.

 

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws