Voorbode op het debuutalbum SLOPER: The Thin Line

Drummer Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en collega Mario Goossens (Triggerfinger) waren al langer onder de indruk van elkaar. Ze ronselden de Britse gitarist-met-zijn-gouden-stem Peter Shoulder (Winterville, The Union en Silverthorne) en gitarist Fabio Canini uit Belgisch Limburg om samen dit muzikaal deconstructiebedrijf op te richten. Het viertal ging meteen aan de slag met een heavy classic rock sound.

Classic stuff

Classic stuff met een moderne, onweerstaanbare sound. De vier hongerige muzikanten voelen het heilige vuur branden en zijn gretig om er flink tegenaan te klappen. Verwacht stevige riffs, vette drums (duh) en misschien wel het belangrijkste: decibels. Want soms is het simpel. Rock’-n’-roll is er om plezier te maken en om lekker lo(o)s te gaan en te genieten van riffs en roffels, zo zeggen ze zelf.

‘The Thin Line’ is de nieuwe single van SLOPER’s aankomende debuutalbum Pulverise, dat op vrijdag 20 augustus via zal verschijnen. Het nummer is een contemplatie over de dunne scheidslijn tussen leven en dood. Het is gebaseerd op het recente overlijden van de vaste chauffeur van SLOPER-drummer Cesar Zuiderwijk.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws