Nieuwe datum en artiesten bekend van Rock Werchter 2021!

Afgelopen weekend zouden honderdduizenden muziekliefhebbers zich onderdompelen in de wondere wereld van Rock Werchter. Helaas moest ook dit festival dit jaar de deuren sluiten en worden verplaatst naar volgend jaar. Gelukkig is er inmiddels alweer een nieuwe datum voor volgend jaar! 1 tot 4 juli 2021 mogen we hopelijk weer dansen, feesten en vooral genieten van geweldige muziek!

De eerste namen voor volgend jaar zijn inmiddels al aangekondigd. Al bevestigd zijn: Twenty One Pilots, Pixies, The Lumineers, Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes, Rag’n’Bone Man, The Streets, Cigarettes After Sex, Miles Kane, Fontaines D.C., GoGo Penguin, Cavetown, Big Thief, Girl In Red, Black Pumas en The Dead South. Die gaan in de mix met gloednieuwe namen voor 2021: Gorillaz, alt-J, Jamie xx, Royal Blood, Nothing But Thieves en Boy Pablo. 21 voor 21. Meer namen volgen binnenkort.

Vanaf vrijdag 10 juli begin de kaartverkoop voor Rock Werchter 2021. Voor iedereen die al voorzien is van een ticket is er de mogelijkheid om deze te opteren of om te zetten in krediet. Dit kan worden besteed aan festivals georganiseerd in het Festivalpark in Werchter in 2021 en 2022.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws