Robin Storm

Foto: Annemieke van der Togt

Robin Storm (Storm voor intimi) is opgegroeid in een muzikale familie en ontdekte al op jonge leeftijd zijn eigen passie voor muziek. Hij leerde zichzelf drummen en piano te spelen en later volgde ook de gitaar. Sinds 2014 treedt Storm geregeld op, zowel solo als samen met anderen. Gaandeweg kwam Storm erachter dat het schrijven en zingen van liedjes is wat hij het liefst doet. In 2019 is hij terugverhuisd naar Rotterdam om zich op zijn muziekcarrière te focussen. Hierbij heeft hij zijn eigen stijl ontwikkeld: een toegankelijke mix tussen pop, R&B en folk, waar hier en daar wat Latin en jazz invloeden in terugkomen.

Robin Storm bracht in 2020 zijn debuutsingle Duly Love uit, een toegankelijk nummer dat direct aansloeg en inmiddels richting de 2 miljoen streams op Spotify gaat. Op 19 maart is Robin Storm’s derde single Don’t Stay Down uitgekomen op het Rotterdamse label Lloyd Records, een nieuw platenlabel met een ervaren team. De track is wederom geproduceerd door de talentvolle producer Daan van Dreumel.
Ook van deze nieuwe single wordt veel verwacht. Robin Storm was vrijdagavond 19 maart te gast op Radio 5 met een interview en zal 6 april in de ochtend op Radio 2 bij Giel Beelen te horen zijn.

Een volgende single is al in de maak: Robin Storm is de studio ingedoken met Fleur Peters, een beginnende artiest uit Eerbeek. Ook komt de eerste EP van Storm er eind dit jaar aan.

Slechts drie singles op Spotify en toch al ruim 120.000 maandelijkse luisteraars; dat belooft heel wat voor de toekomst!

 

YouTube: akoestische versie Duly Love, eerste single van Robin Storm

Meer Underground artiesten: