Ringo Starr wordt vandaag 80 en viert het met een online muzikaal feest!

Hoewel het niet aan hem te zien is, mag Ringo Starr vandaag toch echt 80 kaarsjes uitblazen. De voormalig drummer van The Beatles zal, net als voorgaande jaren, zijn verjaardag vieren met een muzikaal feest in het bijzijn van vrienden, bevriende muzikanten en honderden fans. Maar door de coronacrisis zal het festijn dit jaar anders zijn dan gebruikelijk.

Ringo heeft ontzettend naar zijn verjaardag uitgekeken. ,,De opzet is dit jaar vanwege de coronacrisis wel anders dan gebruikelijk natuurlijk, maar we gaan er op afstand gewoon weer een Peace & Love-feest van maken”, vertelt hij aan de BBC.

Heb je altijd al eens bij een van de muzikale feesten van Ringo Starr willen zijn? Dit jaar is het namelijk mogelijk. Ringo zal namelijk een virtueel liefdadigheidsconcert geven via YouTube onder de naam Ringo’s Big Birthday Show. Hij zal onder andere gezelschap krijgen van Paul McCartney, Ben Harper, Joe Walsh, Sheryl Crow, Gary Clark JR. en Sheila E. De opbrengst van het feest zal worden gedoneerd aan The David Lynch Foundation, MusiCares, WaterAid en Black Lives Matter.

,,Ik heb een aantal van mijn vrienden gevraagd om me beelden te sturen van een show die ze hebben gedaan en ik gebruik een aantal van de mijne van mijn band van vorig jaar. Uiteraard zal ik het geheel presenteren”, laat Starr weten.

Heb je morgen vrij of wil de show dolgraag bijwonen? Dan moet je vanavond lang opblijven. In Nederland is het namelijk vannacht te zien om 02.00.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws