Soundz Magazine John Frusciante

NIEUWS: Red Hot Chili Peppers komen met een nieuw album!

John Frusciante

De legendarische band is bezig met nieuwe muziek samen met niemand minder dan de beroemde gitarist John Frusciante. Vorige maand werd bekendgemaakt dat de gitarist terug zou keren bij de band, dus een grote verassing is het nieuws niet, maar groot nieuws is het wel! Het album ‘Stadium Arcadium’ uit 2006 is het laatste Peppers-album waarop John Frusciante te horen is. Wie weet kunnen we dit jaar nog genieten van een spectaculair nieuw album!

Interview

Chad: “Ik heb voor dit interview strikte regels opgelegd gekregen: praat niet over de band. Maar ja, John is weer terug bij de band en iedereen weet het. We zijn dolblij. De festivals zijn de enige shows die we hebben geboekt. Voor nu zijn we vooral bezig met nieuwe nummers en het schrijven van een nieuw album. We vinden het allemaal geweldig om nieuwe muziek te maken.”

Pinkpop 2020

Wie ongeacht een nieuw album sowieso wil kunnen genieten van Frusciante’s terugkeer, kan dit jaar afreizen naar Landgraaf. De Red Hot Chili Peppers zijn namelijk een van de headliners voor Pinkpop 2020.

Beeld: Youtube | Bron: Veronica

 

 

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws