Rag’n’Bone Man komt naar AFAS Live

Op zondag 3 april 2022 geeft de Britse zanger Rag’n’Bone Man een concert in AFAS Live in Amsterdam. Het optreden is onderdeel van zijn Life By Misadventure Tour. De kaartverkoop start op vrijdag 25 juni om 10.00 uur via Ticketmaster. 

De zanger kondigt een veertiendaagse Europese tournee aan, die begint op 13 maart in Barcelona. Met deze tour reist hij langs verschillende concertzalen in o.a. Brussel, Luxemburg, Keulen en eindigt op 3 april in Amsterdam.

Niet te missen show

De aankondiging van het Europese deel van de tour volgt op de release van het langverwachte tweede album Life by Misadventure. Als één van de meest succesvolle Britse artiesten van het afgelopen decennium, is Rag’n’Bone Man klaar om zichzelf te laten zien. Fans kunnen rekenen op een unieke en niet te missen show met vertolkingen van zijn grote hits “Human”, “Skin”, “Giant”, “Run” en het veelgeprezen “All You Ever Wanted”.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws

Het concept BΔSTILLE

Bastille werkte zich met hun debuutplaat Bad Blood en de monsterhit Pompeii tot de eredivisie van de popmuziek. Acht jaar later presenteren de Engelsen het eerste conceptalbum. Met Give Me The Future gaan zanger Dan Smith en zijn mannen pas echt de uitdaging aan. Tijd voor een stevig onderhoud met deze charismatische meneer. Tekst: Jean-Paul…

Om deze content te kunnen zien heb je een Soundz Digitaal abonnement nodig.

Lees meer