Racoon geeft zaterdag 2 april een concert in Rotterdam Ahoy

Racoon geeft op zaterdag 2 april 2022 een concert in Rotterdam Ahoy. Naast de grote hits komen veel liedjes voorbij van het nieuwe Nederlandstalige album ‘Spijt Is Iets Voor Later’. Het is de eerste keer dat de band een eigen concert geeft in Rotterdam Ahoy. Kaarten voor de show gaan maandag 4 oktober om 10:00 uur in de verkoop via www.racoon.nl.

 Racoon was vaak te gast in Rotterdam Ahoy, maar de band stond nog niet eerder met een eigen concert op het podium. “We komen altijd graag in Rotterdam Ahoy. Het is mooi om daar op zaterdag 2 april een groot eigen concert te mogen geven voor onze fans. We hebben ze lang niet kunnen zien. We zijn heel benieuwd naar de reacties op onze nieuwe Nederlandstalige liedjes, dat wordt heel bijzonder”, aldus zanger Bart van der Weide.

Racoon is bekend van grote hits als ‘Het Is Al Laat Toch’, ‘Oceaan’, ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en ‘Liverpool Rain’. De Zeeuwse band won de Popprijs, en is intussen goed voor drie Edisons en twaalf 3FM Awards. Daarnaast is de band een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde eerder in een uitverkocht Ziggo Dome. Racoon staat aan de vooravond van de release van hun nieuwe Nederlandstalige album ‘Spijt Is Iets Voor Later’ welke vandaag verschenen is.

Meer van Racoon

Nieuwe Soundz Podcast is online

Racoon is gasthoofdredacteur van de nieuwe Soundz.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws