PopMonument Bergen op Zoom | 10 september | Winactie

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, vindt dit jaar op zaterdag 10 september plaats in Bergen op Zoom tijdens de Open Monumentendagen. PopMonument is een culturele ontdekkingsreis door monumentale steden. Bezoekers en bewoners worden uitgenodigd om de rijke geschiedenis van de stad te ontdekken. PopMonument doet dit met een muzikale route door de stad, met bijzondere verhalen, acts, kunst, erfgoed en hedendaagse muziek op onverwachte en unieke historische locaties.

De muzikale en artistieke route gaat deze editie langs de mooiste monumentale locaties in de stad zoals het stadspaleis Markiezenhof, Gevangenpoort, theater De Maagd en La Pucelle. Voormalige ijzergieterij Gemcast en Jac Danst, beiden gevestigd op de Buitenvest, en Café de Kaai doen dit jaar voor het eerst mee.

Eefje de Visser

Nederlands succesvolle artiest Eefje de Visser is de headliner van het festival. Met vier prachtige albums op zak, waarvan ‘Bitterzoet’ werd bekroond met meerdere prijzen waaronder een Edison, en een reeks uitverkochte clubtours achter de rug, stond Eefje de Visser al jaren hoog op het verlanglijstje van PopMonument. Haar huidige tour krijgt lovende recensies, evenals haar optreden op Pinkpop die uitverkozen werd tot beste show van het festival. Ook op het programma: YĪN YĪN, Pink Oculus, Personal Trainer, Bnnyhunna, Bob Uit Zuid, Matteo Myderwyk, DJ St. Paul, Doodswens, French II, Milio, Robbing Banks Aafke Romeijn en Kenny Anders.

Kaartjes zijn te koop via de website van PopMonument www.popmonument.nl en kosten 35,00 euro inclusief servicekosten.

MAARRRRR wij geven ook 2 x 2 kaartjes weg voor deze PopMonument editie. Wil je kans maken op een van deze duo tickets? Stuur een mail naar info@soundz.nl en je doet 7 september mee in de grabbelton van prijswinnaars! 

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws

Remember Phil & Gary

Volgende week is de 11e editie van ‘REMEMBER PHIL & GARY’ op 3 februari in Culemborg en 4 februari  2023 in Weert; twee evenementen die

Lees meer

Bunker | The Underground

BUNKER is een moderne rockband die draait om gepassioneerde en pure muziek maken! Met invloeden van verschillende 90’s en 00’s bands zoals Oasis, Nirvana en

Lees meer