Soundz Magazine Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson

Ozzy kampte al langere tijd met gezondheidsklachten, maar heeft tijdens een gesprek met journalist Robin Roberts verteld dat hij lijdt aan de ziekte van Parkinson.

Osbourne is tijdens een show op 31 december 2018 gevallen. “Ik had een nekoperatie nodig, die al mijn zenuwen heeft aangetast.”

De wereldberoemde rockartiest heeft in 2019 delen van zijn tour afgezegd omdat hij moest herstellen van de val. Toen Ozzy onderzocht werd, werd door de artsen geconstateerd dat hij lijdt aan de ziekte van Parkinson.

“Er zijn zoveel soorten Parkinson”, voegde zijn vrouw Sharon toe. “Heet is geen doodvonnis, maar het heeft zeker effect op bepaalde zenuwen in je lichaam. De ene dag heb je een goede dag, vervolgens een heel slechte.”

Osbourne bezoekt in april een specialist in Zwitserland. De rockster zei dat hij zelf even moest wennen aan zijn diagnose en in hoeverre ziekte zijn leven heeft veranderd. “Ik kom uit een familie die gewend is hard te werken, ik vind het vreselijk om anderen teleur te stellen en mijn werk niet te kunnen doen”, aldus Osbourne.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws