Ontdek SOLARSYSTYM met Lorde en Sonos Radio

De bekroonde artiest introduceert een exclusief gecureerd station op Sonos Radio en een limited-edition draagtas voor Sonos Roam.

Sonos heeft vandaag een nieuwe samenwerking geïntroduceerd met de bekroonde artiest Lorde en nodigt luisteraars uit om de magische wereld die haar beweegt, vormt en inspireert zowel thuis als buiten te
verkennen.

Fans kunnen afstemmen op haar Sonos Radio-station SOLARSYSTYM om te luisteren naar de nummers en verhalen die haar gevormd hebben, of ze kunnen op avontuur gaan met haar op een sterrenhemel geïnspireerde draagtas voor Roam. De tas werd gelanceerd ter ere van de introductie van drie nieuwe kleuren voor de speaker die zijn gebaseerd op het buitenleven en de natuur. Met door artiesten gecreëerde stations – stuk voor stuk gericht op het ontdekken van nieuwe muziek – omarmt Sonos Radio het genot van luisteren naar originele content die luisteraars meer betrekt bij de muziek en de artiesten waar je van houdt.

“SOLARSYSTYM is een soort toegangspoort tot mijn brein, waar luisteraars kunnen horen welke nummers superveel voor mij en mijn leven hebben betekend”, aldus Lorde. “Het is een bonte verzameling vormen, door de zwaartekracht met elkaar verbonden, een handvol planeten, tientallen dwergplaneten en talloze brokstukken. En ze reflecteren allemaal het licht van de zon. Het zijn de vormen die mij op de juiste koers hebben gezet.”

Lorde’s gecureerde station geeft luisteraars een eerlijk en onverbloemd inkijkje in haar muzikale reis. Ze vertelt over de momenten en artiesten die haar hebben geïnspireerd. Van haar tienertijd en vroege carrière tot nu. Lorde’s muzikale canon van jaren ’70 disco tot hiphop, is in volle glorie te beluisteren. SOLARSYSTYM is vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar op Sonos Radio, en op Mixcloud voor iedereen die onderweg is.

“Sonos Radio geeft fans de kans om dieper in de context, verhalen en rauwe creativiteit van de grootste muzikale geesten van nu te duiken”, vertelt Brian Beck, Head of Music bij Sonos.

“Lorde is een artiest om rekening mee te houden. Om haar leven en carrière te volgen – van hoe en waar ze door beïnvloed is – is een ervaring van onschatbare waarde voor haar fans.”

Om fans te inspireren naar buiten te gaan en hun eigen wereld te ontdekken, hebben Lorde en Sonos samen met de ecologische ontwerpers van Everybody. World een duurzame draagtas voor Roam ontworpen, die de nieuwe kleuren van de speaker accentueert. De maansikkelvormige tas is diep donkerblauw van kleur, net als de lucht na middernacht, met lichte stiksels waardoor een hemels effect ontstaat. Fans hebben wereldwijd de kans om hun eigen tas te bemachtigen via een giveaway op het Instagram-kanaal @sonosradio.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws