Oleta Adams geeft een concert op Paleis Soestdijk

Op zondag 3 juli staat de Amerikaanse zangeres Oleta Adams op het podium tijdens Royal Park Live. De soullegende geeft een eigen concert als special guest van Jamie Cullum die geprogrammeerd staat. De kaartverkoop voor beide concerten is inmiddels gestart via www.royalparklive.nl

 Naast het eerder aangekondigde concert van Jamie Cullum op zondag 3 juli geeft ook Oleta Adams die dag een concert tijdens Royal Park Live. De domineesdochter werd door Tears For Fears ontdekt en na hun muzikale samenwerking ging de Amerikaanse zangeres solo. Ze scoorde in de jaren 90 hits met ‘Get Here’ en ‘Window Of Hope’. Meer dan 2,5 miljoen platen werden er van haar muziek verkocht en ze ontving meerdere Grammy Award nominaties.

Jamie Cullum werd met zijn debuutalbum ‘Twentysomething’ de bestverkopende jazzpianist in de Britse geschiedenis. In Nederland scoorde de zanger hits als ‘Everlasting Love’, ‘What A Difference A Day Made’ en ‘Don’t Stop The Music’. Nadat hij meerdere concerten gaf op het North Sea Jazz Festival staat hij zondag 3 juli op het podium in de tuin van Paleis Soestdijk.

Royal Park Live vindt plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. Het festival is geopend tussen 30 juni en 10 juli 2022 met optredens van onder meer Nile Rodgers & CHIC, Robert Plant & Alison Krauss, De Dijk, Jamie Cullum, Racoon en Van Morrison. In voorgaande jaren gaven onder meer Sting, Jack Johnson, Gregory Porter, Elvis Costello, Damien Rice, Counting Crows, Anouk en BLØF uitverkochte concerten.

Bezoekers kunnen het concert combineren met een bezoek aan het landgoed en het paleis. De koninklijke residentie Paleis Soestdijk stamt uit 1674 en is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prins Bernhard en Prinses Juliana.

Sinds december 2017 is het landgoed van Paleis Soestdijk in eigendom van de MeyerBergman Erfgoed Groep en wordt het herontwikkeld tot een inspirerend platform en podium voor innovatie.

De kaartverkoop voor Jamie Cullum en Oleta Adams is reeds gestart via www.royalparklive.nl

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws

Remember Phil & Gary

Volgende week is de 11e editie van ‘REMEMBER PHIL & GARY’ op 3 februari in Culemborg en 4 februari  2023 in Weert; twee evenementen die

Lees meer

Bunker | The Underground

BUNKER is een moderne rockband die draait om gepassioneerde en pure muziek maken! Met invloeden van verschillende 90’s en 00’s bands zoals Oasis, Nirvana en

Lees meer