NIEUWS! Pearl Jam komt naar Nederland!

Pearl Jam werd in 1990 opgericht in Seattle, Washington. De band behoort tot  een van de grote vier grungebands.  Pearl Jam brak door na het uitbrengen van hun album Ten en bracht nog vele bekende albums uit zoals: ‘Vitalogy’, ‘No Code’ en ‘Lightning Bold’.

Dertien-daagse Europese Tour!

Pearl Jam’s dertien-daagse Europese tour begint op 23 juni in Frankfurt. De tour bevat vier festival-headlinespots, op Lollapalooza Stockholm en Parijs, Rock Werchter en BST Hyde Park. De legendarische band sluit de tour op woensdag 22 juli 2020 af in de Ziggo Dome. De band neemt een aantal zeer bekende artiesten mee als special guests die elkaar afwisselen als opener van de shows. De special guests zijn: Pixies, IDLES en White Reaper. White Reaper is de special guest tijdens de show in Amsterdam.

De kaartverkoop voor dit concert start zaterdag 7 december om 11:00 uur via Ticketmaster.

30 jaar actief!

Pearl Jam is in 2020 maar liefst 30 jaar actief. Tien studioalbums, honderden unieke liveoptredens en officiële live bootleg releases later wordt de band nog steeds geprezen en is uiterst succesvol. Pearl Jam heeft in hun carrière meer dan 85 miljoen albums wereldwijd verkocht en werd in 2017 aan de Rock and Roll Hall of Fame toegevoegd.

 

Lees hier een interessant en uitgebreid verhaal over Eddie Vedder!

 

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws