Nieuwe single Placebo: ‘Try Better Next Time’

Met het uitbrengen van de nieuwe single zullen de fans van de band nog meer uitkijken naar het nieuwe album. ‘Try Better Next Time’ is de derde single van het aankomende album van Placebo, dat zal uitkomen op 25 maart dit jaar. Het album zal de titel Never Let Me Go krijgen. 

Het vorige album van de band dateert alweer van 2013. Op een Greatest Hits en wat B-sides na dan. Geduld is een schone zaak, als fan van de mannen uit het Verenigd Koninkrijk. Met de drie nieuwe singles die de afgelopen tijd zijn uitgebracht wordt het wachten beloond. De fans staat niet alleen iets moois te wachten in de vorm van nieuwe muziek. Op 24 oktober dit jaar zal de band zijn opwachting maken in de Ziggo Dome.

De nieuwe single mag dan redelijk opgewekt klinken, de tekst is dat allerminst. Zoals de band zelf communiceert in een bijgevoegd persbericht: ‘De song is geladen met een desillusie die nadenkt over de zin om onze weg naar een eco-catastrofe voort te zetten en worstelt met het idee dat we “vinnen kweken, terug het water in gaan” en proberen opnieuw te evolueren naar iets dat onze omgeving meer koestert.’ Iets om over na te denken dus. Beluister de nieuwe single hieronder.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws