Jarig: Pink Floyd’ drummer Nick Mason is vandaag 76 jaar geworden!

Verjaardag

Nick Mason is vandaag 76 jaar geworden! Nick, die sinds 1962 actief is als drummer, heeft veel meegemaakt in zijn leven met de legendarische band Pink Floyd. Het verhaal, die nooit eerder compleet te vinden was, is nu verpakt in een limited edition box.

Limited Edition Box | Pink Floyd – The Later Years

In de box kun je niet alleen het verhaal maar ook het album ‘A Momentary Lapse of Reason’ terug te vinden, meer dan zes uur aan nooit eerder uitgebrachte audio- en videomateriaal, nooit eerder uitgebrachte audio- en videobeelden van Pink Floyds concerten in Wenen (1989) en Knebworth (1990), een DVD en Blu-Ray met beelden van Pink Floyds laatste optreden met de leden David Gilmour, Nick Mason en Richard Wright (2007 Syd Barett Tribute Concert). En als klapper op de vuurpijl wordt de box compleet gemaakt met audio- en videomateriaal van de Pulse repetities en de full-length Ian Emes film van ‘The Endless River’, een zestig pagina’s tellend fotoboek, replica’s van tourprogramma’s, posters en een geheel nieuw songtekstboek.
Muziekgebouw Eindhoven
Ook staat Nick Mason zondag 31 mei in het muziekgebouw in Eindhoven. Mason speelt met zijn Saucerful Of Secrets. De band bestaat uit Guy Pratt (Pink Floyd), Gary Kemp (Spandau Ballet), Lee Harris (The Blockheads) en Dom Beken (Transit Kings). Dit wordt een hete nacht vol psychedelica en onvervalst jeugdsentiment.
Beeld: Facebook

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws