Muzieklegende Neil Young na 3 jaar weer naar Nederland!

Nieuws

Het is alweer drie jaar geleden sinds de Canadese muzieklegende Neil Young een show gaf in Nederland. Destijds werd dit concert bestempeld als legendarisch en gaf hij zijn langste solovoorstelling ooit die maar liefst 200 minuten duurde! Dit keer zal hij worden begeleid door zijn band Promise of the Real en belooft het weer een geweldig concert te worden.

9 juli 2016 was de laatste keer dat de Canadese singer-songwriter het Nederlandse publiek trakteerde op een unieke setlist. Songs uit zijn gehele oeuvre kwamen aan bod en niet alleen de fans, maar ook Neil zelf genoot met volle teugen. Een fantastische avond! Dit jaar zal het geen solovoorstelling worden, maar zal hij begeleid worden door de band Promise of the Real, met hierin de zonen van countryzanger Willie Nelson; Lukas en Micah.

Woensdag 10 juli 2019 zal Neil Young wederom het podium bestijgen van het Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 1 maart om 13:00. Dus zorg ervoor dat je morgen klaar zit als je graag kaartjes wilt bemachtigen!

Meer informatie over het concert vind je op: mojo.nl/neilyoung

Bron: mojo.nl | Beeld: Instagram