John Legend North Sea Jazz 2020

Grote namen aangekondigd voor North Sea Jazz Festival 2020!

Er zijn deze week een aantal grote namen aangekondigd voor North Sea Jazz Festival! Niemand minder dan Alicia Keys, John Legend en Lionel Richie zijn aanwezig dit jaar.

Het festival

Ieder jaar weet het North Sea Jazz Festival weer grote namen te strikken. John Legend opent het festival op donderdagavond 9 juli met een speciaal en exclusief openingsconcert.

Het festival speelt zich van vrijdag 10 juli tot en met zondag 12 juli af.

Meer grote namen

Ook worden er bijzondere jazzprojecten gegeven door o.a. Herbie Hancock met een speciaal jubileumconcert, de reünie van bekende jazzgrootheden onder de naam Mood Swing Quartet, een eerbetoon aan John Coltrane door jazzlegende Archie Shepp en een speciale samenwerking tussen Kurt Elling en Danilo Perez. Daarnaast keren publiekslievelingen Gregory Porter en Ibrahim Maalouf terug naar Rotterdam, net als Joe Bonamassa, die deze editie zal optreden met het Metropole Orkest.

Verder komen soulzanger Michael Kiwanuka, Afropop sensatie Burna Boy en de ‘alternative soul’ van Black Pumas, Yola en Alabama Shakes-frontvrouw Britanny Howard ook spelen op het festival. Klik hier voor de hele lijst met alle namen.

NN North Sea Jazz Festival – A Look Back

 

Beeld: NN North Sea Jazz 2015

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws