Muziekfestival PopMonument komt naar Goes

Op zaterdag 15 april 2023 kan je o.a. deze artiesten zien optreden in de mooiste monumenten van de stad: WIES, Paceshifters, Cloud Cafe, LIONSTORM en Mood Bored

PopMonument is het reizende festival wat popmuziek verbindt met erfgoed. Nadat het afgelopen jaren Veere (2021 en 2022) en Middelburg (2022) uitverkocht, wordt Goes op zaterdag 15 april 2023 de derde Zeeuwse stad. Op deze avond presenteert PopMonument in samenwerking met Podium ’t Beest en Erfgoed Zeeland vanaf 20:00 uur een breed programma met optredens, kunst en muziek door het centrum. De eerste namen zijn bekend én de kaartverkoop is gestart!

Het populaire WIES, een Amsterdamse poptrio, is één van de grote namen op de poster. Ook rockband Paceshifters komt naar Goes nadat ze begin dit jaar als begeleidingsband van Wolfmother fungeerde. Het rijtje wordt afgesloten met queer rapduo LIONSTORM, indierockbands Cloud Cafe en Mood Bored. Mood Bored speelde tijdens hun Popronde-avontuur alle podia plat en daarmee een mooie aanvulling op de line-up. Meer namen van artiesten worden binnenkort bekend gemaakt, net zoals de namen van de monumentale locaties waar ze tijdens PopMonument zullen optreden.

Kaartverkoop is gestart

De kaartverkoop voor PopMonument is vandaag gestart via www.popmonument.nl. Een kaartje kost € 34,50 inclusief servicekosten. Voor PopMonument koop je één kaartje waarmee je toegang hebt tot alle concerten in alle monumenten. Vanwege de beperkte capaciteit van de locaties zijn er slechts 400 kaarten beschikbaar, dus wees er op tijd bij.