Soundz Magazine Tool

Oeuvre metalband Tool eindelijk te beluisteren via Spotify en andere streamingsdiensten

De Amerikaanse metalband Tool loop enorm achter op het gebied van streamen. De band bestaat al bijna dertig jaar, maar heeft tot op de dag van vandaag nog nooit hun muziek gestreamed. Zanger Maynard James Keenan denkt dat dit te wijten valt aan de koppigheid van zijn leden.

Keenan zegt in een podcast van Joe Rogan het volgende erover: “We zijn een moeilijke band. We treden alles wat er in de rest van de wereld gebeurt met koppigheid en onwetendheid tegemoet.”

Vanaf vrijdag kunnen fans na lang wachten dan eindelijk het hele oeuvre van hun favoriete artiesten beluisteren via de streamingdiensten Spotify en Apple Music. Ook verklapte de zanger de titel van hun nieuwe album die verschijnt op 30 augustus: Fear Inoculum.

Het is alweer een tijdje geleden dat er een album uitkwam van Tool. In 2006 kwam het album 10,000 days uit en dat was gelijk ook het laatste album van de band. De zanger zelf is heel blij met het nieuwe album:

“Er viel een grote last van onze schouders. We zijn niet te harden met zijn vieren. Iedere keer als we samenkomen, lijkt het op een soort raadsvergadering, en iedere keer wordt de zitting geschorst. Als je succesvol bent, denk je dat je overal wel gelijk in hebt.”

Bron: NU.nl

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws