Memoires van Prince worden in oktober dit jaar uitgebracht

Nieuws

Het heeft lang op zich mogen wachten, maar in oktober van dit jaar komen dan eindelijk de memoires van de overleden zanger Prince uit.

Het boek komt uit onder de naam ‘The Beautiful Ones’ en wordt uitgegeven door Random House. Het boek zou in de eerste instantie verschijnen in het najaar van 2017, maar een maand nadat de artiest was begonnen met het schrijven van zijn gedenkschriften, overleed hij op 57-jarige leeftijd aan een overdosis.

In het boek wordt het leven van Prince beschreven vanaf het begin van zijn carrière tot het einde. Bovendien zullen er exclusieve foto’s, knipsels en handgeschreven songteksten van onder andere het album ‘Purple Rain’ in het boek te vinden zijn.

Prince maakte het nieuws van zijn memoires tijdens een van zijn concerten in 2016 bekend: “We’re starting right at the beginning — my first memory — and hopefully we can move all the way to the Super Bowl.” Hoewel het merendeel van het boek niet is geschreven door de artiest zelf, laat redacteur Chris Jackson weten dat het boek een prachtige tribute van zijn leven is.

Bron: New York Times