Mandy Storm

De 34-jarige Mandy Storm is zolang ze zich kan herinneren al met muziek bezig. Op de basisschool sloeg zij geen talentenjacht of musical over en wilde ze graag in de spotlights staan. Muziek was op de middelbare school ook een belangrijk ding, haar eindexamen in muziek heeft zij afgerond met een 9.

Ervaring in het zingen mocht zij opdoen met gastoptredens bij o.a. J&J two men Company. Zij heeft een aantal zanglessen gevolgd bij Marion van Iwaarden. Op dit moment is Mandy zangeres bij de coverband Mezzup, zingt zij in een accoustische setting en er staan nieuwe plannen op het programma voor een nieuwe band, waar spoedig meer informatie over zal komen. Solo werkt zij aan haar eigen muziek en teksten.

Zo’n 6 jaar geleden is Mandy Storm gestart met het schrijven van eigen songteksten. Na het schrijven van een songtekst pakt ze haar ukelele erbij om een melodie te maken. Haar hoofd loopt om van de creatieve ideeën. Al haar songteksten zijn gebaseerd op gebeurtenissen uit haar eigen leven. Je zou kunnen zeggen dat Mandy je een kijkje laat nemen in haar dagboek. Dit geldt ook voor haar tweede single I won’t tell.

Het lied gaat over dat het lastig is je hart opnieuw open te stellen voor de liefde nadat je hart gebroken is geweest. Mandy houd erg van muziek uit de jaren ‘50, ‘60 en ’70. Dit is dan ook terug te horen in haar muziek. Mandy houd ervan om sounds van vroeger te verwerken in nieuwe muziek. Zij hoopt uiteraard dat de mensen haar tweede single met veel plezier zullen beluisteren. 1 ding is zeker, voorlopig heeft zij nog genoeg ideeën en zal ‘I won’t tell’ zeker niet haar laatste song zijn.

Facebook: @mandystormmusicpage

Instagram: https://www.instagram.com/mandy.storm

Spotify: Klik hier