Mañana Mañana | Festival

Het festival seizoen is eindelijk gestart na een grote culturele leegte van 2 jaar Corona maatregelen. Dat betekent soms wel dat we de kleine parels van de festivalaanbod niet meer helemaal op ons vizier hebben staan en willen we jullie graag af en toe een van deze culturele parels terug in het geheugen plaatsen. Deze keer ver weg van de grijze massa en de haastige wereld het ontdekkingsfestival Mañana Mañana.

Datum: 9 – 10 – 11- 12 juni 2022

Locatie: Kasteel Oolde / Laren, Gelderland

Duik vier dagen in de bosjes en kom opgeladen, energiek en als herboren weer tevoorschijn. De natuur is het decor: rondom Kasteel Oolde wordt een wonderlijke wereld gecreëerd waar levensgenieters, avonturiers en muziekliefhebbers zich kunnen onderdompelen in een unieke festivalvibe. Het festival is een prachtig feest voor stoere rockers, oude hippies, meiden in glitterjasjes, vrolijke gezinnen en goed volk uit de buurt en staat bekend om de ontspannen sfeer onder de bezoekers. De drukte van het leven heeft gewoon soms deze weekendjes nodig!

Mañana Mañana telt zo’n zeven verschillende podia waarop, bij elkaar opgeteld gedurende het festivalweekend, circa 120 optredens gegeven worden. Een greep uit het muziekaanbod leert dat het aanbod zo divers is als de kasteelmuren dik zijn. De genres lopen uiteen van klassiek tot punkrock tot electropop tot blues tot… Zeg het maar!

Op Mañana Mañana ontdek je de krenten uit de pap van de (inter)nationale muziekscene, bijzonder theater, nieuwe en verrassende muziek van ‘upcoming’ bands en je geniet van heerlijk eten en drinken. Voor een ieder is er wat wils en wordt je cultureel allemaal verwend.

Duik in een hangmat, op een massagetafel of in een yogahouding of klim op het Open Podium. Hier kun je lekker jammen want zelf je gitaar meenemen – daar houden we van! Iedere cultuurliefhebber die maling heeft aan enige vorm van hokjesgeest en graag op een mooie plek in de natuur vertoeft is op Mañana Mañana in de zevende hemel.

Mañana Mañana | 9 – 10 – 11- 12 juni | Laren (Gld) | Tickets via: www.mananamanana.eu

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws