7 dingen die je nog niet wist over Madonna!

Madonna is niet zomaar benoemd tot de Queen of Pop. Ze verkocht in haar succesvolle carrière meer dan 250 miljoen albums en bovendien is ze de best verkopende vrouwelijke artiest ooit! Inmiddels treedt Madonna niet meer zo vaak op als voorheen, maar weet ze haar fans nog wel te shockeren net als in haar jongere jaren. Op Instagram deelt ze nogal vaak pikante foto’s van zichzelf. Wat je ook te zeggen hebt over Madonna, een legende is ze zeker. Daarom delen wij 7 weetjes over de diva die je waarschijnlijk nog niet eerder hoorde!

De echte naam van Madonna

Oké de diehard fans van Madonna weten waarschijnlijk wat haar volledige naam is, maar voor degene die het niet weten: Madonna werd op 16 augustus 1958 geboren als Madonna Louise Veronica Ciccone. Een exotische naam die ze te danken heeft aan haar Italiaanse vader. Ook haar moeder is niet van Amerikaanse afkomst, maar Frans-Canadees.

Madonna is ontslagen bij haar eerste baantje

De carrière van Madonna begon niet zo glansrijk als je misschien denkt. Een van haar eerste baantjes was namelijk bij donutketen Dunkin’ Donuts in New York. Haar carrière als donutverkoopster was alleen niet voor lange termijn. Ze werd na anderhalf jaar al ontslagen, omdat ze jam in het gezicht van een klant spoot.

Ze wilde graag danseres worden in plaats van zangeres

Madonna studeerde moderne dans in New York (vandaar ook het baantje bij Dunkin’ Donuts) en ze wilde niets liever dan een succesvolle danseres worden. Samen met zanger Patrick Hernandez woonde ze in een verlaten synagoge tijdens haar jaren als student. Toen Patrick doorbrak met zijn hit ‘Born To Be Alive’ ging Madonna met hem mee als een van zijn vaste danseressen!

Acteren is niet een van haar beste eigenschappen

Dat iemand kan zingen en dansen, betekent niet gelijk dat diegene ook goed kan acteren. Madonna kreeg in haar carrière maar liefst 9 Razzies, de tegenhanger van de Oscars, voor haar acteerkunsten in haar eigen videoclips.

Madonna heeft géén ster op de beroemde Walk of Fame

Als iemand een ster verdient op de Walk of Fame is het Madonna. Zou je zeggen. Alleen heeft de diva er uiteindelijk zelf voor gezorgd dat ze vandaag de dag niet in het bezit is van een ster op de Walk of Fame. In 1990 kreeg ze namelijk een Hollywoodster aangeboden, maar is ze hier nooit op ingegaan. Nadat de uitnodiging was verlopen, was het niet meer mogelijk om een eigen ster te krijgen. Een woordvoerster liet destijds weten dat Madonna geen enkele interesse toonde in een eigen ster.

Madonna doodsbang is voor onweer

De Queen of Pop lijkt fearless, maar heeft wel degelijk angsten. Een daarvan is haar angst voor onweer. Ze vraagt dan ook voor ieder optreden het weerbericht voor de komende dagen. Dan kan ze zich voorbereiden op het ergste!

Madonna heeft een wereldberoemde peetvader

Het is misschien een beetje raar gegaan, maar Madonna en haar zoontje Rocco delen samen dezelfde peetvader: Sting! Tijdens een film première kwam Madonna de vrouw van Sting tegen, die vervolgens haar man aanspoorde om het peetvaderschap op zich te nemen.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws