The Lumineers live

The Lumineers naar AFAS Live 2022

De Amerikaanse band The Lumineers komt volgend jaar op zondag 20 februari naar Nederland voor een optreden in de Amsterdamse concertzaal AFAS Live. Het optreden is onderdeel van hun Europe 2022 Tour. De aankondiging gaat gepaard met de release van een 4-track live EP: The Lumineers ‘Live from the Last Night of Tour’. 

Grote podia

In Nederland belandde ‘Ho Hey’, van het titelloze debuutalbum, in de top 10 en werd de meest gedraaide track op de radio in de maand van de release. De band speelde de grote festivals, de Melkweg, Paradiso en HMH (tegenwoordig AFAS Live). Het meest recente concert in TivoliVredenburg was in luttele seconden uitverkocht.

Dat de 2x Grammy nominees geen probleem hebben met grote podia bewezen ze tijdens hun Cleopatra World Tour in 2016/2017. De band verkocht stadions uit en in de Verenigde Staten alleen al trokken zij 750.000 bezoekers. De III The World Tour moest door Covid-19 helaas voortijdig worden beëindigd. De live EP ‘Live From The Last Night of Tour’ werd opgenomen tijdens de laatste show voor de lockdown in Milwaukee.

Met hun aanstekelijke songs en energieke live optredens heeft de band uit Denver sinds hun doorbraak wereldwijd een grote schare loyale fans aan zich weten te binden.  

Climate Positive Touring

Evenals collega’s Jack Johnson, Billie Eilish, John Mayer en P!nk zetten The Lumineers zich samen met hun fans actief in voor klimaatverandering en sociale doelen. Het optreden in AFAS Live krijgt het stempel ‘Climate Positive Touring’. Door deze vorm draagt het optreden bij aan het halen van de klimaatdoelstellingen.

The Lumineers, AFAS Live op zondag 20 februari 2022.

De voorverkoop start op donderdag 27 mei om 10.00 uur.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws

Remember Phil & Gary

Volgende week is de 11e editie van ‘REMEMBER PHIL & GARY’ op 3 februari in Culemborg en 4 februari  2023 in Weert; twee evenementen die

Lees meer

Bunker | The Underground

BUNKER is een moderne rockband die draait om gepassioneerde en pure muziek maken! Met invloeden van verschillende 90’s en 00’s bands zoals Oasis, Nirvana en

Lees meer