Kings of Leon & Snow Patrol komen naar Den Haag!

De Amerikaanse rockband Kings of Leon en de Noord-Ierse band Snow Patrol komen op vrijdag 26 juni 2020 naar het Zuiderpark in Den Haag. Beide bands geven een eigen show. De kaartverkoop voor de open-air concerten start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via Ticketmaster. 

Kings of Leon is een Grammy Award winnende band en is voor het eerst sinds 2014 weer met een eigen headline show in Nederland de zien. De laatste keer dat de Amerikaanse band, bestaande uit de drie broers en neef Followill, hun opwachting in Nederland maakte was in 2017, waar zij Pinkpop afsloten als headliner. Snow Patrol is inmiddels al 25 jaar actief en heeft onlangs het album ‘Reworked‘ uitgebracht met daarop 13 opnieuw uitgebrachte nummers en 3 volledig nieuwe nummers waarvan Time Won’t Go Slowly de eerste single is. 

Kings of Leon heeft sinds hun debuut in 2003 zeven albums uitgebracht en meer dan 21 miljoen albums en 38 miljoen singles wereldwijd verkocht. Het laatste album WALLS debuteerde op # 1 in de VS, UK, Canada, Nieuw-Zeeland, Ierland, Oostenrijk en in de top drie in meer dan 10 landen, waaronder Duitsland en Australië. 

Daarnaast viert Snow Patrol dit jaar dat zij 25 jaar in het vak zitten en hebben in die periode een unieke plaats in de muziekwereld weten te bemachtigen. De band heeft dit jaar met hun hit ‘Chasing Cars‘ de titel ‘Most Played Song’ op de UK radio in de 21e eeuw ontvangen, mede met het feit dat de band wereldwijde bekendheid kreeg met dit nummer. De band heeft sinds hun debuutplaat ‘Songs for Polarbears‘ bijzondere prestaties behaald: zo hebben ze wereldwijd meer dan 17 miljoen albums verkocht, hebben ze meer dan een miljard streams weten te behalen, 5 UK Platinum Albums en vele bekende prijzen. 

Beeld: Instagram

 

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws